Om Mig

Jag heter Ewa, är 28 år, gift med en fantastisk man och tillsammans har vi 3 barn. Vi bor i ett litet, slitet men gulligt hus strax norr om Göteborg och här trivs vi bra. Vi har mycket renovering framför oss samtidigt som vi båda studerar och jag försöker komma på vad jag vill bli när jag blir stor. ;) 

något som jag brinner för och som jag också försöker dela med mig har här på bloggen är ADHD. Jag har levt med det hela mitt liv men det är först i vuxen ålder som jag har fått en diagnos och den har svarat på många av mina frågor kring mig själv men den har också tydliggjort problem som jag inte riktigt visste att jag hade. 

Här försöker jag berätta om diagnosen ur mitt perspektiv som vuxen kvinna, fru, mamma, student, arbetare, ja alla roller som jag kan ha. 

Sedan tidigare är jag utbildad projektledare men just nu studerar jag i Trollhättan och har bestämt mig för att försöka komma in på utbildningen som slöjdlärare på Göteborgs Universitet. 

Jag gillar vintage och klänningar, men ogillar att vara på bild. 


Kommentarer

 1. så sjukt bra förklaring av dig själv ewa! och rolig om inte annat <3 kram på min sötis fia. kärlekar dig!
  /Madicken

  SvaraRadera
 2. Hade inte läst detta innan....så himla bra beskrivning! kram <3/Marie

  SvaraRadera
 3. Hei eva/ sandra isaksson från es3a2 har hittat dig. hoppade runt lite på facebook och hamnade på johannas brundins... sen kom ja lite otippat att tänkta på dig. Men ja hittade dig int på facebook. Så gör vad man brukar göra, ja googlade dig och hittade din blogg. Förstår ja rätt av inläggen eller e du gravid!? i såfall, men shit! grattis du! Känns galet att folk börjat skaffa famlij tycker jag, men roligt ändå :) men bort du fortfarande kvar i pite? Gick du klart bibelskolan eller vad de nu hette? gla påsk föresten! /sandra

  sandra.l.isaksson@gmail.com

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.