Rutiner, rutiner

Av någon anledning är det jobbigare för mig än vanligt att komma igång med vardagsrutiner. Jag hade hoppats på att det skulle bli bättre och lättare med medicinerna och i våras var det betydligt bättre. Men sedan jag började med de pulssänkande i somras så har det tyvärr blivit sämre igen och jag är trött på ett sätt nu som jag bara varit i extremt intensiva och påfrestande perioder förut och knappt det. På mornarna tar jag mig knappt upp ur sängen och stora delar av dagarna går bara åt till att försöka få i mig mat och halvsova. Det är rätt problematiskt då jag ju egentligen, förutom att jag kommer jobba ca 50%, pluggar 50% på dagarna nu och borde komma igång med att läsa föreläsningar och litteraturen. Som tur är är studieschemat väldigt flexibelt så jag hoppas att det inte ska bli ett problem.

Nåja. Jag vet ju att liknande perioder har gått över efter ett tag så nu hoppas jag bara att den här perioden börjar närma sig sitt slut. 
Jag vet också att jag mår bra av struktur och tydliga regler och ramar under vardagen så jag ska försöka sätta ihop ett schema som går enkelt att anpassa för varje vecka eftersom att de flesta veckorna kommer att se olika ut. för mig innebär det att schemalägga i princip allt jag behöver göra på en dag förutom typ toalettbesök. Mat, tvätt, skola, städning, jobb, tvtid, kreativ tid osv osv, allt måste ha bestämda tider och dagar för att jag ska kunna få det att fungera så bra som möjligt. Det låter kanske tråkigt, men för mig är det en otrolig befrielse. Så fort jag har fått ihop det vill säga. ;) 

Medans vi väntar på att det ska hända kan ni få ta er en titt på stolarna som jag målat om och bytt tyg på, samt kaminen som kommit en bit i installationen, nu är det bara inmurningen kvar. 


   


Vi proveldade för att se så att vattencirkulationen fungerade som den skulle och det gjorde den så nu kommer vi kunna elda på bra i vinter så snart inmurningen är på plats!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.