Kontraster

I söndags så flyttade min älskade farmor hem till Jesus. Även om det egentligen har varit väntat ganska länge så är det otroligt tråkigt samtidigt som det är skönt att veta att hon är hemma nu och har det så bra som det bara är möjligt.

Och samtidigt som det bokas biljetter för att åka upp på begravningen så planeras det för barnkalas inför helgen som kommer. Livets kontraster.

Idag har jag bakat färgade tårtbottnar för det ska bli en enhörnings och sjöjungfrutårta. Såklart. :)


Har egentligen massor med andra saker som måste göras också men sista månaderna har ju energin inte riktigt funnits där. Det är så frustrerande att känna kopplingen mellan huvudet och kroppen inte fungerar. Nåja, allt har sin tid och så småningom kommer energin att lösa sig också.

Jag har dock fått småsaker gjorda som jag tänkt på länge, en av dem är att jag verkligen velat ha något som håller gardinerna på plats i barnens rum så för ett tag sedan löste jag det så här; Ett rosa sidenband med träkulor på. Bandet går i ton med gardinen och träkulorna tyckte jag var en rolig detalj att lägga till. Så nu hålls gardinerna på plats och det stora fönstret kommer till sin rätt och släpper in massor naturligt ljus!
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.