Nu kör vi igen!

Nu börjar alla rutiner dra igång igen och kanske kan jag i det lyckas få detta bloggande till att bli av igen, jag vet inte ritkigt vad som hände med bloggandet i våras ( skämtar bara, klart jag vet vad det var, adhdn sa bara nej) men det blev en lite för lång paus känner jag och jag har längtat efter att komma igång igen. Jag tycker det är så roligt att skriva även om jag inte skulle påstå att jag är någon skrivartalang, eller fototalang, så det jag visar upp blir ju väldigt.. plain. Men jag har många andra talanger så jag gråter inte över det ;)

Det har i alla fall varit en händelserik sommar. Tomten är återställd, i alla fall till största del, vi har byggt en altan, vi har börjat installera kaminen (ääntligen) och jag har fått jobb.

Från trädgården har vi haft en ofantligt stor äppelskörd, i övrigt så kände jag att jag gav upp lite i slutet av den varma perioden som var nu, så nu börjar våra grönsaksplantor att ge upp. Men en hel del tomater har vi hunnit få, och några fler blir det. Även potatisskörden har varit helt okej, samma med salladen. Däremot fick vi mindre morötter än jag hoppats, vitlöken fick på tog för lite sol och majsen kommer i och för sig men även den har alldeles för lite sol för att bli något vidare.Det har blivit både mos, gele, saft, must, paj och pajförberedande (frysta äppelklyftor)

Det känns roligt att hösten börjar närma sig, jag mår alltid bra av rutiner och vardag, jag gillar verkligen vardag! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.