Påsken

Påsken är över och våren verkar äntligen vara på ingång. Den här helgen, eller högtiden, måste ju vara den bästa som finns på många sätt. Tänk på vad påsken betyder, att Jesus dog för vår skull, hur stort är inte det? Att Jesus, som är Guds son, faktiskt har dött för MIG. Hur kan mitt liv vara värt det? Och inte nog med att han dog, han återuppstod. Han övervann döden så att jag skulle få möjlighet att leva ett liv med honom i evighet. Helt ofattbart underbart! Vår kyrka har dessutom haft några helt fantastiska insatser denna helgen, det har delats ut över 1000 matkassar och 1200 påskägg runt om i Sverige till människor som behövt. Så stolt över alla som är med och gör kyrkan.

På Transformatorvägen denna helgen har fokuset, förutom påskens budskap, legat på att bygga en loftsäng inne i barnrummet. Isak ska få flytta in till flickorna och vi behövde en bra lösning för sängarna så Pappa har varit här och byggt stommen som vi nu håller på att måla. Vi ska även tapetsera om och fixa till de barnmöbler vi har så att rummet blir mer praktiskt och roligare att leka i.


Jag har även bestämt mig för att återbruka Alvas gamla sängstomme(hon kommer att få en vanlig 90:s resårbotten nu när rummet är klart) och jag såg en soffa framför mig som nu är under uppbyggnad.Förutom byggnation och renovering så har vi fått vara mycket med våra föräldrar och både Pär och Carl med flickvänner har varit här under helgen och ätit mat och hjälpt till med olika saker. 


Vi har ätit god mat och god efterrätt 

Och jag har planterat sticklingar och planterat om tomatplantor så att de har fått egna krukor. Det känns äntligen som att sommaren faktiskt är på väg och ljuset har kommit tillbaka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.