Loftsängen


Loftsängen blev så bra och nu nattas alla barnen i ett och samma rum även om alla sedan kommer över till oss en efter en varje natt. De får gärna komma över men det är såå skönt att Isak också har sin säng inne hos dem. Idag ska Patrik hämta tapeterna och förhoppningsvis kommer vi att tapetsera i helgen. Sedan ska jag ta tag i de sista inredningsdetaljerna. Soffan är målad och klar men madrassen ska skäras till en dyna och jag ska sy ett överdrag till den. Bordet ska slipas, limmas och målas, eventuellt så ska jag måla stolarna och en bänk. Den gamla bokhyllan ska göras till en diskho/arbetsbänk för lekköket och eventuellt så blir resterna av bokhyllan ett barbiehus. Åh så mycket kul, jag ska bara orka det också. :)

Samtidigt som jag har en inlämningsuppgift, en hemtenta och ett projektarbete de närmaste veckorna, jag ska göra ett antagningsprov till slöjd och bildlärarutbildningen(!!!) sen kommer typ sommaren att vara här!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.