Tisdag

Det är verkligen en utmaning för mig att sitta ner själv hemma och få skolarbete gjort. Jag vet inte riktigt hur jag hade tänkt att jag ska klara det men på något sätt kommer det säkert gå vägen.
Jag har i alla fall två uppgifter som ska in imorgon vid lunch så sysslolös idag är jag inte.


I vinter sen jag började med viktväktarna så har det gått åt stora mängder te här hemma. Det är toppen att dricka på kvällen när man börjar bli sådär sugen på något. Och nu för några veckor sedan så tog alla mina teer slut. (Vissa vet att det har funnits mängder och åter mängder med te hemma hos oss)
Men igår hämtade jag ut det här paketet, två av mina favoritteer och två nya sorter som luktade så otroligt gott! Så nu kan jag börja om med tedrickandet på kvällarna!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.