Fredag och fredagsmys

Tack för den fina responsen jag fick på det förra inlägget. Jag brukar tycka att det är svårt att veta om jag borde berätta hur det är eller inte men tror ändå att det är viktigt att kunna vara ärlig med sådana saker och jag var(är) verkligen fruktansvärt arg och besviken på hur vården har fungerat.

Idag sitter jag med momsberäkningar och försöker förstå vad jag gör fel och vad jag gör rätt. Extern bokföring är egentligen inte så svårt tycker jag, det är ju bara så fruktansvärt viktigt att det blir rätt så det gäller att nöta in allt man råkar göra fel för att kunna undvika det nästa gång.

Fredag innebär som vanligt att vi kommer ha fredagsmys med grannarna. Vi äter mat och sedan får barnen chips och film. Uppskattat och väldigt trevligt. :) Jag ska försöka hinna städa lite också innan barnen kommer hem, alltid skönt att göra det när det inte rivs och slits i alla saker samtidigt.


Fina Alva har hållit på och fotat med surfplattan. Det känns verkligen att barnen börjar bli stora. <3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

DIY - Rosett i sockerpasta

Det där med tygblöjor