Varmt i huset!

Vi har äntligen fått tillbaka värmen i huset. 
Acc.tanken i källaren sattes igång i onsdags men värmen ville inte gå upp som den skulle så idag kom rörläggaren ut igen och det visade sig att något överhettningsskydd hade slagit ut så han fixade det och nu är elementen varma. Så fantastiskt det är! Sedan är det ju typ 1000 andra saker som behöver göras innan huset behåller all värme, tex renovera fönstren så att de inte släpper ut så mycket, ev. byta/renovera ytterdörren, tilläggsisolera hela huset från utsidan och sådana saker haha. Men det är ett långt mycket senare projekt! 

Nu är vi bara glada att elementen värmer igen och att vi snart kommer att ha en kamin som också kommer värma upp!


Något annat roligt är att jag, efter nästan ett och ett halv år, äntligen fått upp lite fler tavlor. Inte bara dessa utan i alla fall lika många till, runt om i huset. Och lampan i hörnet, den är typ en dröm som jag hittade på secondhand för 65 kr. Det måste bytas ut lite delar i den för att den ska gå använda men det gör inget tycker jag. Jag kunde bara inte lämna den i butiken!

Jag har för övrigt haft köpstopp under hösten på allt som inte varit secondhand. Det har gått otroligt bra och jag kommer fortsätta med det fram tills årsskiftet, med undantag för julklappar även om målet är att hitta så många som möjligt på secondhand eller göra/pyssla ihop själv. Har en del tankar på vad jag ska hitta på så vi får se hur det går. Alla barnens julklappar i år är i alla fall köpa på loppis vilket känns otroligt lyckat. Jag hade även löst allt innan 1 oktober. Verkligen guld värt! Eventuellt att jag försöker hitta något speciellt till Isak också men han är fortfarande så liten att han inte riktigt bryr sig om vad han får. Nästa år blir det lite mer att tänka ut. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Att leva i en ojämställd relation

goder morgon :)