Uppdatering

Jag märker att jag verkligen inte är van att arbeta på den här nivån, för många är kanske 50% Ingenting men för mig är det dubbelt så mycket som jag arbetat sen, ja sen någonsin typ. Och det tar väldigt mycket energi, men snart kommer hösten igång även för Patrik och det kommer bli skönt med mer fasta rutiner. 

I källaren går allting frammåt, i eftermiddag kommer de och ställer ner tanken i källaren och imorgon kommer elektrikerna och börjar dra kablar och förbereda för belysning. Sen om tre veckor ca kommer rörläggaren och kopplar in tanken och förhoppningsvis även kaminen. Det har varit rätt struligt med offerter fram och tillbaka 
Snart är all puts borta och jag älskar verkligen tegelväggarna som kommer fram. Förmodligen blir det fler väggar än vi tänkt från början som får vara framme :) 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.