Sommaren som gått och nya bilder på källaren.

Tiden går så fort och jag hinner inte vara med. 
Sommaren har bara sprungit förbi och vi har hunnit med alla födelsedagar, en Englandsweekend, två veckor i Högsböle, fått färdigt golvet i källaren, och kanske det skönaste av allt, 

Jag har fått jobb. I tisdags skrev jag på alla papper och på måndag börjar jag på Hemfrid som städare. På ett sätt känns det väldigt tråkigt att int jobba med något som jag ändå pluggat till eller arbetat med förut, samtidigt känner jag att det här jobbet är helt rätt för mig just nu. Det är väldigt dubbla känslor. Men det känns otroligt skönt att veta att jag nu kommer ha en fast inkomst och även om tiderna inte är fasta i början så är det aldrig mer än 20 timmar. Det betyder att det inte blir fruktansvärda dagar på förskolan för barnen, och jag kommer inte vara helt slut när jag kommer hem. 

När det gäller renoveringen så har mycket stått på paus när vi varit borta, men nu är vi hemma igen och håller på att förbereda för att rörmockare och elektriker ska kunna komma in och fortsätta sitt arbete.  Så här såg det ut när golvet var gjutet klart. Det närmaste rummet ni ser här kommer att bli det nya tv-rummet. Och det innersta rummet kommer att bli badrum. Den väggen som man ser spår av kommer att byggas upp igen. Det här är ena väggen i blivande tvrummet. Här har vi tagit bort en vägg som bildade en korridor från ytterdörren till hallen där trappen upp var. det har gjort att vi nu har ett mycket större och öppnare rum. vi kommer även att ta bort all puts från tegelväggen och ta fram tegelstenarna. 


Och så här såg det ut igår när jag hade börjat riva ner innertaket. Patrik gjorde klart båda dessa rummen igår och ska göra resten idag, i innertaket kommer vi lägga alla elkablar och vissa vattenledningar, sedan ska det läggas in spotlights i alla rum och så blir det ett tunt innertak som inte tar bort något nämnvärt av takhöjden. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.