Manchester

Sist jag och patrik var iväg på någon typ av semester själva var innan elsa föddes. Då åkte vi på en helgkryssning till Polen. Men nu i juli var det äntligen dags igen, vi åkte tre nätter till Manchester och det var så fantastiskt att få vara bara vi två igen. 

Motellet vi bodde på var billigt men otroligt fint och låg precis brevid centralstationen och bra några minuters promenad till alla restauranger och butiker. Anledningen till att det blev just Manchester var att jag skulle få åka och få två timmars "personal workshop" på en skönhetssalong som jag följt i flera år på instagram ( ni hittar den här ). Vilken lyx det var att få sitta där och lära mig massor om både smink och hårtekniker. Bethany som höll i kursen var så otroligt gullig och hade satt ihop en liten presentpåse till mig. 


Nästan all mat åt vi helt tysta, med undantag för "Åh så gott" eller "Du måste smaka det här". Så länge sedan vi kunde äta så många måltider utan att tjata eller truga i någon annan liten människa mat samtidigt. 


Vi passade även på att gå på bio hela två gånger, när har man ens tid att göra det som småbarnsförälder? 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Att leva i en ojämställd relation

goder morgon :)