Bland blommor barn och stränder

Då jag varit då ofokuserad på att uppdatera bloggen i sommar tänkte jag bara göra ett litet bildinlägg, även om det mest blev på alla blommor vi har . :)


De flesta pelargonerna har flyttat utomhus för sommaren men några får stå kvar inomhus. Hade blivit tokig utan blommor i fönstrena ;)


Telefonen har varit full med sådana här bilder då barnen fått tag på kameran.Vi försökte oss på lite fina bilder i spanien men koncentrationen låg hela tiden på något annat, som alltid:)


Förutom hos den här sköna killen


elsa posar framför strandenVarmt, skönt och inget smink, satsade på att bleka håret så mycket om möjligt i spanien, nu ska jag bara orka färga det igen också ;)


Vi har  kunnat plocka in pioner från trädgården, och snart är det dags att börja plocka in av alla sommarblommor som börjar slå ut. jag spred ut en hel massa sommarblomsterfrön i våras och nu kommer allihopa!Fotade ingenting på midsommar, förutom detta, band tre kransar, till våra flickor och till Claudia, sen att ingen hade dem på sig när de väl var klara är väl en oviktig sak ;)Vi har så mycket rosor i vår trädgård och alla blommar för fullt. Det är så vackert!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

DIY - Rosett i sockerpasta

Det där med tygblöjor