Svårstartad

Jag har så otroligt svårt att få saker gjort. Och just nu är jag inne i en period där inte ens de ROLIGA sakerna är lätta att göra. Det är rätt ovanligt. Men för mig ett otroligt tydligt tecken på att jag inte är i fas och inte har varit det på rätt länge. Tyvärr så har jag inte riktigt tid att vara ur fas, fast när har man det egentligen?, utan jag måste verkligen få komma igång med en sysselsättning så att jag börjar få in pengar. Plantagen har sagt Ja till att jag får vara där. Så jag ska kolla med arbetsförmedlingen när jag i så fall får börja. dock vill de ju inte (såklart) ha något anställningskrav. och det är det j inte men samtidigt har jag väldigt dubbla känslor kring att vara på en arbetsplats som inte vet om de kan anställa mig sen eller inte. Kan de inte det så måste jag ju hitta en ny och gå igenom allt igen för en annan arbetsplats har andra uppgifter, annat tempo och annat som påverkar hur mycket jag orkar. 

Nåja. Allt har sin tid.

Nu ska jag hjälpa Patrik och barnen att städa huset istället för att sitta här och försöka få något gjort. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.