Trädgårdsplanering

Idag är en dag jag längtat efter länge. Vi ska åka och köpa jord. Ja så att en kan börja plantera här ute, i pallkragarna som vi inte byggt än. Hah.
Det ska vi också försöka hinna med idag. Också kommer det nån för att ge offert på skorstenen för insättning av kamin. intressant.

Visste ni för övrigt att vi kommer spara ca 40 000 på att beställa kamin och ackumulatortank från Polen. Samma märke och tillverkare som i Sverige men så mycket billigare. Galet.

I alla fall. Jord. Vi ska ha både jord för att plantera blommor, och jord för att plantera grönsaker. Det är ju tydligen inte alls samma sak det där. Och snorigt dyrt är det. Men man köper det ju bara typ en gång. Sen så förbättrar man den bara kommande åren.

Och jag har gått cray cray på fröer. Och gör egna förodlingskrukor. hjälpe mig hur ska jag orka slutfölja detta?


Någonstans har jag minst lika många fröpåsar till, där dock mest blommor, men jag kan inte för mitt liv hitta dem inne i huset så jag funderar på om de kan vara i garaget. Får kolla det innan vi åker. Sen har jag även köpt på mig 100 (!!) blomlökar som jag ska plantera ut. Och jag måste fortfarande komma på ett bra ställe att sätta Pionerna på. Förhoppningsvis kommer v i ändå ha en relativt trevlig trädgård i sommar med blommor och grönsaker.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Kontraster