Söka jobb

Frukost.

Idag ska jag ut och söka jobb. Eller egentligen praktik/arbetsträningsplats. Jag vet att jag kan vara i seconhanden som jag varit innan men Arbetsförmedlingen ville ändå att jag skulle försöka hitta fler alternativ.

Är det något jag tycker är svårt så är det att sälja in mig hos en arbetsgivare. Men men. Nått ska det bli i alla fall av detta. Det är bara otroligt frustrerande att inte ha en inkomst eller en plats där man får känna sig behövd. (Som inte är hemma då såklart. Här behövs man ju hela tiden)

Egentligen vill jag börja arbeta direkt. Det är bara svårt att göra det när jag inte vet hur mycket jag orkar/klarar av, just nu är jag inne på att ca 50% hade varit en bra nivå att börja på och se hur det funkar. Och det är ju där som arbetsträningen blir så bra för då får jag utvärdera det i lugn och ro för att sen veta säkert när jag då isf får en anställning.

Nu ska jag göra mig klar och sen ska vi ge oss iväg. lika bra att få det gjort!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.