Det blåa håret

Följer man mig på facebook eller instagram så har man nog sett att jag färgade håret för några dagar sedan. Blått.

Ja alltså jag har någon typ av minilivskris. Jag inser det.
Jag inser också att jag är snart 28 år gammal och vet inte vad jag vill bli när jag blir stor. Det suger. Så jag gjorde revolt mot mina egna känslor och bestämde mig för att även om det suger så ska det vara kul att se  sig själv i spegeln. och jag gillar färg. Så blått blev det. Och turkost, och grönt. typ,

Det blev inte alls som jag hade tänkt från början för jag var lite för lat för att orka bleka håret så mycket. Också hade jag problem med att färgen jag hade först inte tog som den skulle alls. Men det blev bra ändå, och allt är en typ av toning så det tvättas ut och sen får man antingen färga om det i en rolig färg eller så blir jag blond ett tag, eller tillbaka till brunett, vi får se. Det är ju bara hår ändå

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.