Tapeter och kommande projekt

Så.. okej, det blev en dryg månads ofrivillig bloggpaus. Som så många gånger förut.
Februari har kommit med en dundrande fart och jag känner redan att året går mycket fortare än jag hade hoppats på. Inte alls stressande eller hur? Känner verkligen att jag börjar inlägget fullt med pepp och positivitet!

Så, för att komma med något positivt i alla fall så kan jag nu berätta att vi är klara med badrummet. Det enda som är kvar nu är golvtröskeln och dörrfoder (tröskeln är beställd och fodret kan vi inte sätta upp för ens den är på plats) samt en dekorlist som ska sitta under överskåpen. Den ligger i källaren och har bara inte kommit på plats ännu. Åh, och ja, knoppar och handtag på skåpen och lådorna.

Plötsligt låter det som massa grejer men det är bara 3 och ingen av dem är nödvändig för badrummets användning. Vi har till och med slagit igång golvvärmen. Det ni! enda rummet i huset med golvvärme.

Så egentligen hade vi sagt att vi skulle ha en liten renoveringspaus nu men det är så svårt. Dels för att alla beslut tar så mycket längre tid än man tror men sen också för att det är så KUL när det blir klart.

Här kommer en lista på alla saker vi vill få gjort i år
- Källaren
- Ett nytt garage
- Vårat sovrum (en garderob och en liten vägg ska bort, snedtaket ska isoleras och rummet kommer på grund av renoveringen behöva tapetseras eller målas om)
- Sätta in en kamin
- Köket (Då vi planerar att bygga ut om typ 10 år vill vi inte lägga alldeles för mycket pengar på köket nu då det inte ska vara kvar där sen, men ett skåp ska bort och diskbänken förlängas och några hyllor ska upp. Sådant som snabbt förbättrar trivseln utan att det kostar oss skjortan)

Igår låg jag länge och kollade på tapeter. hur kommer det sig att det man hittar alltid är så fruktansvärt dyrt?? Nåja, ytorna som ska tapetseras är som tur är inte enorma.Som ni kan se verkar det bli något grönt och blommigt.. i alla fall om jag får bestämma helt själv, haha!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.