klara med badrummet?

Åh alltså detta med att fokusera och göra klart. Här går jag upp till datorn för att äntligen uppdatera er alla på vår extremt spännande badrumsrenovering, jag vet ju att ni alla sitter som på helspänn för att få veta om vi nu i alla fall blev klara under julen. Och det enda som händer är att jag blir distraherad av massa andra saker.

Patrik tycker inte om att sitta vid samma dator som jag gjort för när jag sitter ser webbläsaren ut såhär, jag har så fruktansvärt mycket flikar uppe och det gör Patrik galen haha.


Så, tillbaka till det jag skulle skriva om, blev vi klara under julen?

HAHA. det trodde ni att vi skulle bli va. Nej. Vi är inte klara, men lika bra är det för varken ny toastol, dusch, eller inredning är köpt. Varför? Vi har inte haft någon bil med en kula ännu.
Men något magiskt välsignat har hänt under julen och vi har fått möjlighet att köpa en ny bil. Vår älskade Toyota gick trogna 33940 mil men var verkligen på bristningsgränsen så nu står det en fantastiskt stor Seat Alhambra på vår parkering. Och gissa vad den har. Just det, kula. Så ni ska vi till Ikea på torsdag och köpa all inredning och förhoppningsvis blir vi klara med kakling och fogning i veckan så att vi kan börja fylla på badrummet med allt som ska in.

Det enda som är kvar att kakla nu är iaf halva golvet, och enda anledningen till att det inte blev klart igår är för att vi måste köpa golvbrunnen och det gör vi i veckan också.Jag har i alla fall fått vara med och kakla vilket är jätteroligt då Patrik är den som varit med och byggt allt annat typ.
Så här ser badrummet ut just nu

Vi bestämde oss för att kakla in fönstret, vilket blir supersnyggt, dock visade det sig att listen vi köpt var för kort så vi måste köpa en till för att det ska räcka till överdelen.


Istället för att slipa och måla det gamla taket köpte vi nya takplattor som vi satte upp direkt på det gamla, enkelt och mycket finare än det förra.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.