Närmare för var dag

Det finns mycket jag vill hinna skriva om här men dagarna bara går på så snabbt att jag hinner inte vara med. Det kommer iaf komma fler Adhd inlägg, bla. om föräldraskap, relationer, och talet. Så håll utkik! Har du något område som du funderar extra mycket på, tveka inte att säga till så ska jag göra så gott jag kan med att svara :) 

Sista veckan har vi dock hunnit med både magsjuka, kalas, badrumsrenovering och julklappsköp, så det har inte funnits så mycket tid för bloggande med alla barn springandes hemma.

Nu är jag i alla fall klar med alla julklappar till närmaste nära familjen, dvs Patrik och barnen. Och idag beställde jag hem papper, snören, tejp, och annat sådant som kan vara bra att ha om man faktiskt vill kunna SLÅ IN julklapparna också haha. 

Vi måste dock fortfarande lista ut vad resten av familjen ska få. Hela denna hösten har varit ett sådant virrvarr med tankar och känslor så jag har inte hunnit tänka på det alls typ. Tråkigt för jag älskar att planera julklappar men vissa år blir det såhär. Någonting hittar vi på i alla fall! 

Idag ska badrummet flytspacklas och det börjar bli hög tid att köpa kakel och ny toalettstol, duschväggar+armatur och torkskåp. Och ja, skåp, arbetsbänk och handfat. såklart. För varje dag som går nu är vi närmare ett färdigt badrum. Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.