Lite ont i kroppen..

Visste ni att man kan sakna sin symaskin så mycket att det gör fysiskt ont i kroppen?
Det vet jag.
Vi hade hoppats på att all renovering skulle ha kommit igång mycket snabbare, men som alltid med sånt här så är det ju egentligen bra att det får ta tid så att man landar i vad man verkligen vill göra och i vårt fall så har planerna ändrats rätt mycket under tiden som vi har planerat. Tanken var ju att vi skulle börja renovera källaren och sedan badrummet men sedan kände vi att badrummet var viktigare och att få en bra tvättstuga på entreplan istället för i källaren. Så källaren kommer vi börja med när badrummet är klart. Där ska jag ju ha mitt syrum och då jag inte kan börja sy än, eller fyrra syrummet så får jag nöja mig med att fylla på med inspiration och ideer för hur man kan göra.

Följer ni mig på pinterest( och gör inte INTe det så börja göra det!) så kommer ni nog märka att jag startat en helt ny anslagstavla för det rummet och här kommer mina favoriter från gårkvällen (Den första bilden här kommer dessutom lätt att printas ut och finnas som en tavla, så sant det är. Symaskinen är den bästa psykologen) ;

2 years and 4 months now....:

Sew Organized: Constructing a Thread Organizer:

Hey there dear lovable moms.. I was just about to make over my craft room this day when suddenly, in the middle of maintaining the stuffs, I found old craft tools that have been left so far or mayb...:

thread lamp. could make these all the same colour for more chic look:

A sunny sewing room + folding fabrics to size:

Alla bilder och deras källor finns på min pinterest här, eller så klickar ni på bilden till höger -->

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.