Tvättstugan

Just nu är badrummet här på entréplan typ det enda jag kan tänka på. Vi väntar på en sista offert nu som vi är väldigt hoppfulla på, och om det skulle bli så att vi väljer dem så kommer badrummet/tvättstugan att vara klart långt innan jul. Så fantastiskt. Jul som ändå känns så snart och så nära. 

Jag har tyckt att det varit svårt att hitta bra tvättstugeinredning, gillade inte alls ikeas tvättstugelösningar och funderade länge på vad vi skulle ta istället. Och just nu lutar det faktiskt åt Vedum. Enda problemet är att de är fruktansvärt mycket dyrare än Ikea, så just nu försöker jag ta reda på om det går att kombinera de två på något sätt.. Vi får se. Jag gillar verkligen deras utdragbara tvättkorgar, och den infällda strykbrädan.Sådant som är praktiskt och bra utnyttjande av utrymme.

I tvättstugan ska det ju finnas både dusch och toalett samt tvättorn och torkskåp. Men även skötbord, bra spegel, bra belysning, arbetsytor och plats för torkställning. och allt det på ca 6 kvm, så det gäller att planera bra. 
Ska försöka ta mig ut till Vedums utställning någon dag snart och se hur allt ser ut i verkligheten och se om man kan få lite fler svar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.