Redan oktober

Tänk att det redan är oktober.
September susade förbi med kalas, skolstart för Patrik, Besök av byggföretag osv.
Vi har fortfarande inte valt något och väntar ännu på flera offerter.. det är väl så när man bestämmer sig för att börja renovera under hösten, precis som alla andra.

Jag sitter aldrig vid datorn längre, vilket leder till att bloggandet inte alls sker i det tempo jag hade önskat. Men allt har sin tid antar jag :)

Något nytt är i alla fall att webbutiken nu mera har sitt egna domännamn, så nu är adressen bara madebyewa.com kort och gott. Även om arbetet med den i princip är stillastående just nu så kommer jag lägga ner mer tid på det framöver och det är skönt att ha adressen säkrad.


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta mina försök att hitta en busschaufför till julkonsertturnen. Känner ni någon som har yrkesbehörighet för att köra buss och är ledig första adventshelgen. Let me know!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Kontraster