Badrumstankar

Vi är fullt uppe i att planera renoveringen av källaren och badrummet nu. Tar in offerter och försöker planera upp bra planlösningar och försöker lista ut vad vi vill ha för något. Och just nu sitter jag och stirrar mig tokig på badkar. Patrik vill gärna ha ett hörnbadkar, och jag kan förstå varför, för att för mig så känns ett hörnbadkar lyxigt och "spa:igt". Jag är dock inte säker på att jag tycker att det är det bästa alternativet. Ju mer jag tänker på det desto mer inser jag hur obekväma jag brukar tycka att de är att sitta i, och jag som gärna läser i badkaret ser ju det som ett problem. Samtidigt som ett större badkar gör att det är lättare att bada två, om vi nu skulle vilja bada tillsammans någon gång. 


Båda de här badkaren är för två personer, men jag tror samtidigt att de är bekvämare än ett hörnbadkar.


Sedan finns ju denna variant med nackstöd. De kanske är sköna att sitta i?Och såklart, dessa. Som tyvärr då bara rymmer en vuxen, men jag kan tänka mig att de är helt fantastiskt sköna att sitta och läsa i. Plus att man kan välja sin egna blandare. Och jag hade väldigt gärna haft något i denna stilen:Och förutom allt som snurrar kring badkar så är det dusch, tvättstuga, källargolv, källarväggar osv osv som snurrar. Det kommer bli så bra när det är klart men det är väldigt mycket beslut som ska tas innan vi är där.

Alla bilder är från Bygghemma.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.