Allt har sin tid

Vardagen är tillbaka igen, Patrik är tillbaka på jobbet och barnen har börjat om förskolan. De har längtat hela sommaren men nu när det väl har börjat om vill de vara hemma eller att jag ska stanna kvar där. Nåja, de går i alla fall inte längre än till 14 och får de bara några dagar på sig så kommer allt att flyta på igen. 


Så nu måste jag börja hitta rutiner igen, vilket ska bli fantastiskt skönt även om jag vet att det inte alls är lika lätt med ett spädbarn som det är när man är helt ensam. 
Jag har bestämt mig för att den här hösten verkligen ska få gå till återhämtning och vila. Under mina tidigare mammaledigheter har jag känt mig så stressad för vad jag har velat få gjort och så orolig för tiden som kommer efter föräldraledigheten att jag haft svårt att njuta när Elsa och Alva var små. Och jag känner mig själv så pass bra att jag vet att jag egentligen skulle vilja sitta mer med webbutiken och bloggen, men allt måste få ha sin tid. Bloggen är ju lätt att uppdatera, men i dagsläget, utan syhörna och med allt i butiken nerpackat i förrådet så är det inte riktigt läge att fortsätta uppdatera där. När källaren däremot är renoverad och syhörnan uppackad, då kan jag börja ta tag i det igen. Fram tills dess får jag samla på mig idéer och inspiration och försöka komma ihåg just det, att allt har sin tid. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Att leva i en ojämställd relation

goder morgon :)