Köksträdgårdsdrömmar och graviditetsrekord

Det händer så mycket de här dagarna nu att jag har svårare än vanligt att stänga av mentalt och koppla av. Att jag sedan knappt har kunnat sova på nätterna för att höfterna gjort så otroligt ont gör inte saken bättre alls.

Nu har foglossningssmärtorna dock lättat vilket de gjorde några dagar innan flickornas förlossningar satte igång så förhoppningsvis är det inte så många dagar kvar på denna graviditeten heller.

Idag har vi dessutom slagit graviditetsrekord, så här länge har jag aldrig varit gravid innan. Så jag följer alltså ingen "föda tidigare för varje barn"-kurva utan snarare tvärt om. Sedan har ju båda tjejerna kommit i vecka 37 så det är ju inte så konstigt kanske :)

Som ni redan vet så är jag hopplös på att komma ihåg att fotografera när min hjärna är upptagen med massa annat, och i ärlighetens namn är det inte så roligt att fota när det är så oiordning fortfarande.
Jag längtar tills graviditeten är över och jag fixar att krypa på golven och plocka grejer och lyfta tunga saker.

Sakta med säkert tar i alla fall stolparna med kartonger slut. De ni ser i hörnet på bilden nedan står inte längre kvar exempelvis. Delar av innehållen är dock nedlagt i papperspåsar istället då vi var tvungna att röja upp på matbordet ikväll och det var där jag suttit och sorterat upp allt. men men det kommer till sin rätta plats snart det med :)Både smultron och hallon hittar vi i trädgården. Och mer ska planeras i sommar, egentligen ska inte så mycket göras åt trädgården i år men en köksträdgård vill jag ändå hinna fixa. Plantera lite kryddor, bärbuskar och rabarber. Vi måste bara rensa bort allt ogräs som är där den gamla köksträdgården var men som nu är igenvuxen och nu mera bara levererar just hallon och smultron. :)Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Att leva i en ojämställd relation

goder morgon :)