I väntan på bebis

Alltså aldrig i mitt liv hade jag trott att graviditeten skulle ha gått så här långt. Även om vi inte är 40 fulla veckor än så hade jag verkligen räknat med att bebisen skulle ha kommit ut nu. Nåja, allt har sin tid och vi får helt enkelt räkna med att Gud vet när bästa läget är.

Det tacksamma med att det inte kommit någon bebis än är ju att för varje dag kommer vi lite mer i ordning i huset. Och även om det fortfarande är saker kvar och mycket som inte har hittat ett hem än så är det ändå en överhängande majoritet av saker som nu bor någonstans.

Sedan är det saker som behöver köpas in, men som inte är någon panik. Drömma och längta kan man dock alltid göra och det jag längtar efter mest är nog dessa saker;

Den här badkarsblandaren från Bauhaus;Vår badkarsblandare är trasig och har bara en enda temperatur, som tur är är den precis lagom för barnen, men alldeles för kall för oss vuxna och då både jag och Patrik är sådana som gärna tar ett långt varmt bad så är detta något jag längtar tills vi får till, och just dessa i lite retrostil tycker jag är så snygga.


Denna lekställning, även den från Bauhaus;


Den här gröna trasmattan i strl 140x200 från Ruugs;Jag älskar trasmattor och hade gärna haft en sådan här lite större i vardagsrummet. Den är dock lite dyr så den är ingen prioritet just nu.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.