Viktig vecka!

Helgnattningar. Alltså detta fantastiska fenomen.
På lediga dagar sover barnen inget eller eventuellt väldigt lite på dagen, vilket gör att de somnar på 2 minuter när vi lägger dem på kvällen. Vilket i sin tur gör att jag och Patrik har kvällen för oss själva från ca 19, istället för vardagsnattningar där det i alla fall tar till 21.30 innan båda barnen sover. Det är så otroligt står skillnad. Sedan vaknar barnen såklart tidigare på helgerna med, speciellt nu när det blir ljust så tidigt och vi inte har några mörkläggningsgardiner i sovrummet.

Nåja, nu är det ju vardag igen och några förmodligen rätt krävande kvällar väntar innan det åter igen är helg.

I veckan är det mycket som händer, Patrik har sluttenta, jag har ett läkarbesök för att eventuellt bli sjukskriven, och Elsa fyller 3. TRE! Tänk att det var tre år sedan vi  låg inne på förlossningen. Hur ont det än gör att föda barn så är det utan tvekan bland det häftigaste jag gjort i mitt liv. Och jag längtar verkligen tills att jag kommer vara om det igen nu om bara några veckor. Det är fantastiskt vad kroppen klarar av mycket!


Älskade liten.

den pyjamasen har båda barnen haft på BB, och även denna gången kommer det vara det första plagget som liten kommer att ha <3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.