Att planera tiden

Jag har alltid haft svårt att känna av mina egna gränser, vad jag orkar och inte orkar och hur mycket stress jag klarar utan att falla ihop.

Men jag blir bättre. Och speciellt nu när jag är gravid så märker jag tydligt när kroppen säger ifrån. Jag får ont både i benen och ryggen men också väldigt jobbiga sammandragningar som tar lång tid på sig att gå över så jag försöker verkligen att ta det så ostressigt jag bara kan.
Och idag skulle ha varit jättestressig för mig, men jag har bokat om och flyttat på några möten och tider och nu plötsligt känner jag att jag har dagen under kontroll. Klapp på axeln.

Det är mycket som händer hos oss nu och det kliar i fingrarna på mig på allt jag vill göra, men även här måste jag känna in vad som går och inte går. Om bara 1,5 vecka är Patrik klar med skolan för terminen och då är vi hemma mer tillsammans och han kan hjälpa mig med det jag inte klarar.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe till innan det är dags att hämta på förskolan, idag hämtar vi lite tidigare då Alva har sitt första tandläkarbesök idag. Spännande :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.