Pyssel

Om ni bara visste hur mycket idéer som snurrar i mitt huvud hela tiden och hur otroligt mycket jag önskar att jag hade energi och pengar till allt.
Nåja,

Vissa saker blir i alla fall gjorda.

Som dessa små tygpåsar
Supersöta och perfekta att ha som förvaring av småsaker som påsklämmor, hårgrejer, eller att ha med i väskan när man reser för att förvara använda underkläder på ett trevligt sätt.

Eller denna vetekudde

En kökshandduk som jag vikt på mitten och sedan sytt 5 "fack" i. Dessa är sedan fyllda med bovete och lavendel. Bara att värma någon minut i micron tillsammans med ett glas vatten och sedan lägga över axlarna, eller var man då vill värma för att slappna av/dämpa smärta. Jag har en känsla av att jag kommer använda denna en del under förlossningen. 


Påsarna kommer komma upp i webbutiken inom kort och jag ska bara få tag på lite fler kökshanddukar så kommer det nog upp några vetekuddar med! :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.