tillbaka till rutinerna

Igår var första dagen tillbaka på förskolan för flickorna och det känns skönt att få börja komma tillbaka till lite rutiner igen. Vi har fått så många sovmornar detta jullovet då flickorna oftast sovit till halv 8/8 varje dag. I morse satte sig Elsa upp i sängen och när hon märkte att jag var vaken sa hon besviket; mamma, jag kan inte somna om. 

Varpå jag svarade att det var helt okej för det är morgon nu. Då hoppade hon genast upp och halv skrek; Pappa, pappa, det är morgon nu, det är morgon nu. UPP ALLIHOPA.
Härlig start på dagen.

I övrigt så fick julen åka ut igår och jag ska göra mitt bästa för att ha energi för att städa ordentligt idag och imorgon. Det känns lite som att jag fortfarande går runt i en dimma här hemma. Jag måste få igång mina nyttiga matrutiner igen och hitta tillbaka till fokuset som jag hade innan graviditetströttheten slog till.

Ikväll ska jag på ett jätteroligt planeringsmöte för Klädbytardagen som är den 14 april. Det ligger ju helt i mitt intresse och det ska bli jätteroligt att få vara med där och se hur de arbetar :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.