I'm back!

Följer man min på instagram eller facebook så vet ni nog vid det här laget att anledningen till min näst intill totala frånvaro från allt vad sociala medier heter är på grund av att vi nu väntar vårt tredje barn och därför jag har varit i princip golvad av trötthet och illamående.

Dock har det sakta men säkert börjat vända för mig nu och jag hoppas på en bra vår. Jag ska verkligen komma igång med webbutiken mer, både den och nya hemsidan blev väldigt övergivna av mig under de senaste månaderna men nu hoppas jag på att orka dra igång det igen!

Här är lillknodden, beräknad till 21 juli.
Ja jag vet, vi får bara sommarbarn och går allt som det ska så kommer vi ha tre födelsedagar i juli, woho.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.