Varför webbutik? Och den andra grejen!

Varför webbutik?
Jag har alltid velat ha något eget, och för att kunna driva något eget så måste det vara något som jag tycker om. Känner man mig så vet man att sömnad och pyssel är en väldigt viktig del av mitt liv. Så varför inte så ihop drömmen och hobbyn?

Förhoppningen är att kunna ha ett hyfsat brett sortiment  men allt är ju baserat på vad jag får tag på för saker. Alla necessärer, pennfack och väskor blir ju beroende av de dragkedjorna jag hittar till exempel.
Sedan spelar självklart tiden in. Allt som sys upp sys av mig hemma hos mig och hur mycket det blir beror helt på hur mycket tid jag har.

Den andra grejen jag håller på med är en hemsida där jag samlar massa tips och pyssel, samt kommer blogga lite mer om just pyssel och tips men också mer om adhd:n och vardagsstrategier. Webbutiken och hemsidan kommer ha länkar till varandra så allt kommer vara lätt att hitta och komma åt!
Den här bloggen kommer finnas kvar med ungefär samma innehåll som nu. Förhoppningsvis med lite fler åsiktsinlägg för sådana har jag mycket inombords men har lite svårt att få ner dem på print.

Så. Det var lite nyheter från mig. Hoppas ni kommer gilla allt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.