Tillbaka till rutiner och en av två nyheter avslöjad

Hela förra veckan gick åt till att antingen vabba eller vara sjuk. Vissa dagar var det både och.
Idag har jag äntligen varit tillbaka på jobbet igen och förhoppningsvis klarar flickorna av förskolan lite bättre denna veckan.

Om ni följer mig på instagram eller facebook så såg ni kanske att jag avslöjade en av de projekten jag har på gång, nämligen en webbutik där jag säljer saker jag sytt av helt eller delvis återbrukat material, bland annat. Det kommer även finnas lite hemmagjorda doftljus, skålar, osv.

Dock kommer det ta lite längre tid än jag hade hoppats att få igång den, men förhoppningsvis finns den uppe innan månadens slut. Det kommer nämligen finnas lite juldekorationer som ju kan vara bra att få hem innan man ska börja julpynta :)

ett exempel på det är den här;


Denna vimpel kommer finnas i två olika storlekar och i ett väldigt begränsat antal.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.