Veckans återbruk

Att vabba när man är sjuk är ingen höjdare. Speciellt inte när diskmaskinen just gått sönder och allt ska handdiskas med en snorig och grinig ettåring på armen. Men allt går och i eftermiddags kom mamma och hjälpte till. Vet inte vad jag hade gjort utan henne,

I vilket fall.

Veckans återbruk, woho!

Egentligen vet jag inte hur mycket återbruk det är, Men det är ett helt gäng spillbitar jag hade hemma som fick bli några juliga vimplar.Den sista, som är minst, ska få tryckknappar i ändarna så att man kan sätta den runt en burk eller kruka.
Det kommer bli många fler sådana här känner jag på mig, så fantastiskt roligt det var att sy! Och fort gick det!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.