Veckans återbruk

SOM jag har längtat efter att få göra en veckans återbruk igen!

Denna gången är det en sak som har legat i min syhörna i.. ja.. alldeles för länge i alla fall, innan den blev klar.

Av ett par gamla jeans och en gammal gardin har jag gjort..

En ryggsäck!Jag trodde att den skulle bli lite liten till mig egentligen, och fullpackad är den kanske det. Men tom fungerar den bra ;) Enda som är lite tråkigt är att öppningen inte går att dra igen helt. Tygerna blir lite för styva och tjocka tillsammans. Men i övrigt tycker jag att den är jättesöt! Locket ska dock få sig en tryckknapp eller två så att det hålls på plats!

Jag har även ett par andra grejer som kommer komma upp. Men det heter ju "Veckans återbruk", så vi tar en sak i taget ;) 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.