en vanlig vardag

Jag har en rolig grej som jag kommer att publicera inom de närmsta dagarna om allt går som det ska. Håll utkik så säger jag till när det är dags!

Här hemma är det full fart som vanligt. Eller ja. Jag är ju hemma 5 av 7 dagar i veckan men ändå. Patrik har haft långa dagar i skolan denna veckan och i tisdags gick vår diskmaskin sönder och tydligen har vi inget vattenlås på den för när man handdiskar och häller vatten i fel diskho så fylls diskmaskinen upp. håhåjaja, den är ju ny i alla fall så det som är fel med den kommer ju gå på garantin hoppas jag!


 .................................   Före Mathem.........................................  Efter Mathem

Vi la en mathemsbeställning för några dagar sedan. Man kan som säga att det behövdes..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.