Effektivitet

Alltså idag. Först efter att jag lämnat flickorna så hade jag tid hos min psykolog, som för övrigt är världens bästa psykolog, sedan när jag kom hem så stack jag direkt ner i förrådet tillsammans med Patrik som lägligt nog kom hem precis när jag skulle ner för källartrappen. Sedan sorterade vi. Och rensade och städade upp. Fantastiskt.

Sen hann vi gå upp till lägenheten igen, Patrik hann plugga och jag hann sy och stryka en massa och sen hann vi köra allt som skulle skänkas till reningsborg innan vi hämtade flickorna på förskolan och nu ska vi äta middag hos mamma och pappa. En bra dag!


Från att inte kunna gå in till att ha plats över! 


Kommentarer

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.