Bullbak och jobb idag!

Idag har jag mycket energi och det är så skönt för sådana här dagar får jag oftast ganska mycket gjort.
I skrivande stund har jag två bulldegar på jäsning, en tvättmaskin igång, middagen tinas, och nu ska jag försöka jobba lite innan första bulldegen ska in i ugnen. Det är ju ändå kanelbullens dag på söndag och då är det ju trevligt att ha det hemma. Sen fick det även bli lite solskensbullar också ska jag testa göra krämbullar. Återkommer med resultatet. :)

Efter det ska jag äta lunch och under tiden saka jag märka upp lite fler förskolekläder. Sedan ska jag göra mig klar för att åka in och jobba några timmar ikväll. Det har blivit 4 dagars jobb i veckan istället för 2. Alla har inte varit fulla dagar men allt är bättre än inget :)


Och igår fick vi sålt vår syskonvagn. den har mest bara stått still i vardagsrummet senaste halvåret då Elsa alltid vill gå så vi kände att nu var det dags. Pengarna rullar in, och ut!Du har tjänat oss väl lilla vagn. Bra att du kan få vara till glädje för en familj till!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Kontraster