schemalagd ledighet

Från och med idag tänker jag ha tydliga regler för vad som gäller när jag är hemma. För vissa kanske det låter konstigt men jag har otroligt mycket lättare för att få saker gjorda om jag har ett schema än om jag ska ta nya initiativ hela tiden.

Som idag, jag hade kreativ tid fram till lunch. Äter lunch en timma medans jag ser på ett avsnitt av Downtown Abby, och sedan städar och plockar jag i ca 30/45 minuter och nu ska jag arbeta en stund och sedan hämta på förskolan.

                           

Att jag sedan börjat äta meganyttig lunch som jag faktiskt gillar gör det ju inte sämre. 

Igår blev det morotsstavar med advokadodipp, smoothie, kaffe och kvarg. Idag blev det samma förutom morötterna och dippen. 

Hur jag kan ha missat kvarg och Downtown Abby fram tills nu, det övergår dock mitt förstånd. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

DIY - Rosett i sockerpasta

Det där med tygblöjor