Förberedelser

Jag försöker ju verkligen få till en mer strukturerad tillvaro här hemma, och en sak som vi använt mycket förut men sedan tappat lite är detta med en ordentlig matlista. Så nu har jag gjort en för en månad framöver, och det enda jag ska lösa nu är lunch och mellanmål till mig de dagarna jag är hemma och de dagarna jag är på jobbet.

Något som jag tänker att jag ska testa, det är att frysa in smoothiesportioner. Jag såg att de hade gjort det på Buzzfeed, fryst in i glasburkar och sedan lär det tina i kylen över natten dagen innan de skulle drickas. Men man kan ju lika gärna frysa in ingredienserna i plastpåsar också bara mixa allt på morgonen eller förmiddagen.

Hur gott ser det inte ut?

Freeze all the ingredients for a smoothie in a ziploc bag so it is ready to make in the morning.

Detta ska jag lätt göra imorgon när jag går och handlar!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

DIY - Rosett i sockerpasta

Det där med tygblöjor