det där med förskolan.

Hela sommaren har jag gått och gruvat inför förskolan och tyckt att det skulle bli jättejobbigt att böra ha dem där.
Inte Elsa kanske så mycket men Alva som var(är) så liten.

Men faktum är, att det är det bästa beslutet vi tagit på länge. Även om jag är delvis arbetslös och hemma tre dagar i veckan(okej, jag jobbar en del hemifrån också men inte hela tiden) Så är det så otroligt skönt att få vara själv. Jag har ett sådant extremt stort behov av egentid som jag inte har fått utrymme för riktigt de senaste två åren och nu känner jag äntligen att det börjar vända och att min energi och mitt tålamod börjar komma tillbaka.

Idag var Alva inte heller ledsen när jag gick utan hon skrattade massor åt sin fröken innan jag lämnade över henne. Ett litet gnäll kom ut under själva överlämningen men innan jag hann vända mig om hade det gått över.

söta älskade ungar!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.