DIY - Kristallkrona av lampskärm.

Jag älskar att hitta nya pysselprojekt att testa på, och speciellt när man får ta lite utav det man har hemma, och lite nytt. Den här lampan har jag inspirerats av länge, tycker att den är så otroligt fin och även om den kanske egentligen passar bäst att hänga just i trädgården så tänkte jag att den skulle passa bra ovanför vårt fikabord på kalaset i helgen. 

Jag hittade en lampskärm på Emmaus som jag tog av allt tyg på och virade in metallstommen i ett tyg som jag klippte i remsor och vek in den översta kanten för att det inte skulle remsa så mycket. Sedan fäste jag med limpistol.
Sen tog jag sidenband i tre olika rosa färger och knöt fast längst upp. Jag virade dem runt stommen längst ner och sedan satte jag dit en rosgirlang. Måste dock skaffa en till sådan för den går bara halvvägs runt. Jag sydde även fast akrylprismor i mitten av varje övre båge. 
Ni ska få en bättre bild på slutresultatet sen men det var allt jag hade tid med nu. Tanken är att lampan sen ska få hänga ovanför vårt soffbord i vardagsrummet. dock kommer nog banden att tas ner då för att det inte ska bli så rörigt intryck. 
 Sedan ska det även sys på lite fler prismor, Sen är den klar. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Att leva i en ojämställd relation

goder morgon :)