midsommarkvällspyssel

Jag passade på att pyssla lite i fredags.
Jag beställde från Panduros rea i början av veckan och grejerna kom i torsdags så det har verkligen kliat i fingrarna.

Jag har länge velat ha blomdekorationer att sätta i håret, men tycker alltid att det är så dyrt också brukar jag ha dåligt med inspiration för att göra saker själv.

Men nu var de på rea, tygblommor som jag tittat på i säkert 2-3 år. Så jag köpte 2 pack. Och hårkammar, och diadem. och lite andra tygblommor, och fjädrar och...

Det här är i alla fall resultatet av fredagskvällen.
Jag gjorde två hårkammar med blommor på. Väldigt enkelt genom att tvinna ståltrådssjälken runt hårkammen. Jag vet inte riktigt hur bra de sitter än, men blommorna går att justera om man vill så att kammen sitter bättre. 


Sedan gjorde jag två med blåa stenar i. Dock hade jag bara gjort en när jag tog bilden :)Och i ett halvhjärtat försök att få en bild med ena kammen i året så får jag världens suddigaste skapelse. Åh vad jag vill ha en riktig kamera!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.