Midsommar

Så har midsommarhelgen snart kommit och gått.
Medans instagramflödet svämmade över av bilder på midsommarkransar, stora sällskap och massor med midsommarmat, barn på ängar och människor dansandes runt midsommarstångar så stod jag och jobbade. I och för sig bara till klockan 14 och sedan begav jag mig hem till en man som ställt in pulled pork i ugnen.

Här bryter vi alla traditioner med sill och färskpotatis.
Jag äter ju inte sill i vilket fall så för mig spelar det inte så stor roll.

Barnen var på så strålande humör att jag både hann svänga ihop en coleslaw (visst låter det fint att säga att man svängde ihop det, sådär på en höft, när jag i själva verket aldrig gjort en innan..) och diska undan allt efteråt medans Patrik hämtade Pär och Carl.

Sedan blev det pulled pork burgers med hemmagjord coleslaw till midsommarmiddag.
 Och mina fina bröder imiterade lejonkungen och fick oss att skratta flera gånger om.
Sedan blev det efterrätt, men den får det handla om imorgon :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Kontraster