mycket jobb

Det var längesedan nu igen. Jag vet. Det finns ett svar på varför, jobb!

Jag har jobbat 6 dagar, varit ledig en, och imorgon börjar dag nr 3 av 6 igen. Det är otroligt roligt att jobba men det gör att det inte finns så mycket tid över till annat än att vara med mina barn och min man och hjälpa till med hemmet när jag väl är hemma. Fina som ni är så är ni ändå in här varje dag. Fantastiskt!

Som Tack för det ska jag någon dag nu posta mitt senaste återbruk. Jag kan avslöja så mycket som att det är hängselbyxor till Elsa i eget-ritat mönster. Det är bara några små pyttesömmar kvar på dem innan de är klara.

en väldigt dålig, mörk bild men det är bara en tjuvkik så det gör inget :)


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.