Passion Planner

Jag har hittat världens bästa grej.
Hanna skrev på sin blogg att hon och hennes man köpt något som hette Passion Planner, och jag tyckte såklart att det lät som något jag behövde kolla in.
Jag har länge varit på jakt efter en kalender, och nu är denna förvisso i A4-format men så fantastisk så det gör inget att den är lite stor.

Att jag dessutom kunde få den gratis och skriva ut själv gjorde det ännu bättre. Gå in och kolla själv på passionplanner.com

Att jag DESSUTOM lyckades fixa så min skrivare skriver ut på två sidor med en gång gör att jag bara skriver ut 98 sidor istället för 196. Ja, det är nämligen liite mer i den är bara en kalender, men som sagt, gå in och titta själv!

Ska bli så fantastiskt att få strukturera upp lite av allt jag har i huvudet. Har så mycket jag vill göra att jag inte vet vart jag ska börja. Både när det gäller privatlivet och framtida jobb. Jag har ofta svårt att formulera och forma tankar som jag har. Det blir så mycket och tillslut så är det bara ett virrvarr i huvudet också vet jag inte hur jag ska strukturera allt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Kontraster