Veckans återbruk

Jag har känt mig inspirerad på sistone. Hur länge det håller i sig denna gången återstår att se men jag tänkte försöka motivera mig genom att köra 'Veckans återbruk' här på bloggen. Det kommer förmodligen bestå av lite olika saker, men kommer försöka återbruka gamla kläder, tyger osv.

Så denna veckans återbruk är en klänning jag fick av min svägerska för ett tag sedan.
Tyvärr passade den inte men jag älskade tyget och förra veckan så satte jag igång.Så här såg den ut när jag började. klippte av ärmarna, tog in den hela vägen ner, kortade ner den och använde ärmtyget för att göra det till en peplumklänning.


Och så här blev den,

Är otroligt nöjd. Nu funderar jag bara på vad jag ska göra av det tyg som blev över.. 

Kommentarer

  1. Svar
    1. tack så mycket! roligt att få lite respons här med och inte bara på sociala medier :), vem är du och hur hittade du hit? :)

      Radera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.