Huvudvärk


Alltså de här två liven. 
Så mycket kärlek och glädje visste jag inte att människor kunde ge. 
Elsa verkar vara på väg att bli sjuk för hon har varit otroligt ledsen sista dagarna och mycket tröttare än vanligt. Dock blir hon mycket mysigare när hon är sjuk. Vill kramas mycket och sitta i famnen, och det är ju inte helt fel :)
____________________________________

Denna veckan har dock varit jobbig utöver det, mest på grund av otroligt dålig sömn hela veckan. Dålig sömn och huvudvärk. Åh, denna huvudvärk. Finns inget som botar den heller. Inte kaffe, inte socker, inte mer sömn. Nåväl, den försvinner väl tillslut.

Nu ska jag slå mig ner i soffan bredvid min man en stund och sedan ska jag lägga mig tidigt. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.