Att leva med en virvelvind

Det känns som att vi inte gör annat än att städa här hemma.  Men så är det väl när man bor med en virvelvind. :)


den fina vita filten, som Elsa tydligen tycker ska ligga mitt på golvet istället för i soffan, fick Alva i barnvälsignelsepresent av min fina vän Stina! 

Jag tror f.ö. att jag ska skaffa en ljusslinga och hänga i det där hörnet. typ en sådan här;
Denna är från rusta och kostar typ 150 kr. Hade varit roligt att få in lite färg i det där rummet. Alltså, idag vaknade Elsa klockan 05, det har ALDRIG hänt förut. som tur är klev världens bästa man upp med henne, och Alva som också tyckte det passade bra att vakna då storasyster skrek lite. så jag fick sova helt ostört och vaknade av mig själv halv nio. Det var nog länge sedan jag kände mig så utvilad. Det fantastiska med det

Snart ska jag bege mig ut och trotsa snöstormen som kom hit idag, jag ska kolla in en ny secondhand vi har fått här i Gårdsten. Så roligt när det kommer hit fler företag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Kontraster